Thermage е истински пробив в областта на радиочестотните технологии

Доктор Нийл Садик е практикуващ пластичен хирург и дерматолог от Ню Йорк, а основаният от него център за изследвания е сред водещите в бранша. „Садик Рисърч Груп” е световно известна с обучителния си център, а самият доктор Садик е главен консултант на козметиката с марка „Кристиан Диор”.

Запитан кои са десетте най-добри процедури за контуриране на тялото, които не налагат болничен престой, доктор Садик без колебание поставя на първо място Thermage™ Body. И пояснява:

„Ако целта ви е да имате по-стегната кожа на корема или коленете, Thermage CPT е най-новият вариант на радиочестотните технологии и представлява гигантски скок в тази област. Резултатът е подобрен тен и плътност на кожата, а и бръчките значително намаляват. Процедурата отнема кратко време, а неприятното усещане е сведено до минимум благодарение на новата вибрираща ръкохватка.”

Пред американското издание на ELLE, доктор Садик дава и няколко съвета за всички дами, които искат да имат безупречна кожа независимо от възрастта.

„Най-ефикасният начин да предотвратите появата на бръчки е да имате добри ежедневни навици и да забравите за пушенето и прекаленото излагане на слънце. Те активират свободните радикали, които повреждат ДНК на клетките. Редовното използване на кремове, съдържащи ретинол или ниацинамид спомага за подобряване плътността на кожата и стимулира синтеза на колаген. Важно е също кожата да бъде хидратирана с овлажняващи кремове богати на хиалуронова киселина – ако кожата е жадна, фините бръчки стават по-забележими. А ако сте готови за тежката артилерия, вашата процедура е Thermage – не отнема време и заздравява и обновява колагена в подкожния слой.”