Isolaz: Сбогом на акнето! Fraxel: Вашето по-младо „Аз”! Beauty Systems Group Оформете тялото си с HYPOXI Нова коса - терапия против косопад и оплешивяване

Новини

Роклегендата Стивън Тайлър комбинирал процедура с „Термаж” с ботокс и филър

Стивън Тайлър се присъедини към журито на „Америкън Айдъл” напълно готов за снимки в близък план!
Десетият сезон на риалитито започна сравнително вяло, но рейтингът му върви стабилно нагоре, а носителят на „Грами” Стивън Тайлър получава отлични отзиви за екранното си присъствие и смислените музикални разбори на изпълненията на участниците. Но има и друга причина да се шуми около рок-идола: 62-годишният рокер явно е взел мерки да поизчисти бръчките и да отстрани отпуснатата кожа на лицето си, така че да изглежда добре до Дженифър Лопес, Райън Сийкрест и Ранди Джаксън, които са останалите членове на журито.
Тъй като самият Стивън мълчи по въпроса, списание „Инкуайърър” показа негови снимки от 2005 и от януари 2011 на няколко лекари с дългогодишен опит в естетичната дерматология.
Доктор Стивън Фалек и доктор Дейвид Холком са единодушни, че рок легендата е комбинирал процедура с „Термаж” с ботокс и филър. Двамата професионалисти смятат, че това е най-логичното обяснение на очевидния факт, че Стивън Тайлър изглежда по-добре днес, отколкото преди 6 години.