Isolaz: Сбогом на акнето! Fraxel: Вашето по-младо „Аз”! Beauty Systems Group Оформете тялото си с HYPOXI Нова коса - терапия против косопад и оплешивяване

Екип

Запознайте се с екипа на Thermage България:

 

Мария Попова

Мария Попова, управител на BeautySystems

Мария Попова е завършила Институт по международен туризъм – Варна и английска филология в СУ „Св. Климент Охридски”.

Дългогодишен преводач със специализации в областта на юридически и банков английски. Управител е на BeautySystems от 2009 година.

 

 

 

 

Доктор Светлана Гоцева

Д-р Светлана Гоцева

Д-р Светлана Гоцева

Д-р Светлана Гоцева завършва медицина през 1992 г. в Медицински университет гр. София. Работи 4 години като ординатор в Клиниката по дерматология и венерология, Александровска болница. През 1999 г. придобива специалност по Дерматология и венерология. От 1999г. работи като специалист дерматовенеролог в частна клиника. Има интереси в областта на естетичната дерматология и притежава сертификати за приложение на ботулинов токсин, филъри, мезотерапия.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Доктор Петя Иванова

д-р Петя Иванова

Д-р Петя Иванова

Завършва медицина през 1990г в Медицински университет Стара Загора. Работи 5 години в кожно отделение на Общинска болница.През 1999г придобива специалност по Дерматология и венерология в МУ- София..От тогава работи като специалист дерматовенеролог в медицински центрове.Има интереси в областта на естетичната дерматология и притежава сертификати за приложение на филъри, мезотерапия, ботулинов токсин. Сертифицирана за провеждане на процедуритете Thermage, Fraxel Dual,Clear&Brilliant и Isolaz.

 

 

 

Сертификат