Съвместимост - Clear + Brilliant

Clear + Brilliant е най-новият лазер на компанията.

Той направи дебюта си през май 2011 на Световния конгрес по дерматология в Сеул. За първи път на пазара се появява диоден лазер с дължина на вълната 1440 нм, предназначен за превенция на стареенето на кожата и леснодостъпни поддържащи процедури.

Лазерът е неаблативен и благодарение на плиткото проникване (100-200μm), процедурите могат да се извършват дори през лятото. Времето за възстановяване е от 24 до 48 часа без да се изисква престой у дома.

Clear + Brilliant получи сертификат от Агенцията по храните и лекарствата на САЩ за ефикасност на подмладяващите процедури и СЕ марка за съответствие с европейските стандарти.

Процедурите с Clear+Brilliant са леки и с изключително добра поносимост, а същевременно са и много ефикасни, често се препоръчват като „поддържащи” процедури. 

В зависимост от възрастта и начина ви на живот, дерматологът може да ви препоръча индивидуална схема на процедури с Clear+Brilliant след Thermage, така че да удължите ефекта постигнат с тях.

Clear+Brilliant е отлично и ефикасно решение, с което можете да оптимизирате вече направената инвестиция във вашето по-младо „аз”. Често, дори една процедура на всеки 6 месеца, е напълно достатъчна.

Как работи?

Clear&Brilliant  е фракционен лазер и макар често да е наричан „бебе Фраксел”, той има предимствата на всички патентовани технологии, които има и Fraxel DUAL.

Лазерната енергия и топлина създава  множество  микроскопични зони на третиране, които  представляват микроколонки стимулиращи процеса на възстановяване (производството на колаген), за да се замести увредената кожа със здрава тъкан.

Микроскопска снимка, на която ясно се вижда дълбочината на проникване при една микротермална зона и запазената повърхност на кожата.

Clear&Brilliant  също така изчиства пигментацията от вътре навън. Както и при Fraxel DUAL, целостта на кожата не се нарушава и процедурите могат да се извършват през цялата година. Clear&Brilliant  подобрява общия вид на кожата и нейната текстура. Той е най-подходящ за самостоятелно приложение при по-млади хора, а при пациенти вече подложили се на корективни процедури като Thermage и Fraxel DUAL, може да удължи трайността на техния ефект.

Като ефект, лазерът се позиционира между химическите пилинги или микродермоабразиото и по-инвазивните лазери. Но макар и с меко действие, той се оказва доста ефикасен, ако искате кожата Ви да е мека, свежа, по-гладка, с по-равен тен.      

Ефектът, който може да се очаква е:

  • Видимо по-сияен тен
  • Възстановена, гладка и мека текстура
  • Естествено избистряне на тена
  • Подобрен тонус и текстура

Защо Clear + Brilliant?

Clear + Brilliant може да ви помогне, ако се борите с първите признаци на стареене на кожата или искате да отложите тази битка още преди да е започнала. С тази щадяща лазерна процедура предотвратявате проявата на видимите белези на стареене и уврежданията от околната среда.

Една 10-20 минутна процедура с Clear + Brilliant ще направи кожата ви по-гладка, ще я освежи и ще й придаде онова сияние, което е типично за младата и здрава кожа. Пълната серия от процедури (от 4 до 6 в зависимост от степента на увреждане на кожата) дава траен резултат, благодарение на който ще запазите младежкия си вид през следващите няколко години.

Вижте къде се намира Clear + Brilliant в скалата на грижите за кожата

Clear + Brilliant:

  • Е безопасна и неинвазивна процедура
  • Е щадяща процедура за превенция на следите от стареенето на  кожата
  • Подобрява тонуса и текстурата на кожата и й придава младежко сияние
  • Намалява размера на порите
  • Е съвършеното допълнение към редовните грижи за кожата