Как работи?

Thermage използва уникална капацитативно свързана монополярна радиочестотна технология, която затопля безопасно дълбоките слоеве на кожата, като същевременно охлажда повърхността (обратен температурен градиент), за да я запази невредима по време на процедурата. Дълбокото затопляне чрез радио честота води до смяна на поляризацията на колагеновите връзки почти 7000 пъти в секунда. Друго уникално предимство на технологията е конструкцията на работния накрайник. Електродите са така разположени, че радиочестотната енергия се разпределя равномерно по повърхността, а вградената „рамка” не позволява преминаване на температурата в съседни участъци. Това прави изгарянията напълно невъзможни. Вграденото криогенно охлаждане допринася за комфортното усещане по време на процедурата. В допълнение към него, новият модел Thermage СРТ разполага с опцията за вибрация, която също редуцира усещането на пациента за болка.

Oтговорност за безопасност

През 2002 г. Thermage стана пионер в производството на радиочестотна технология за неинвазивно стягане на кожата и оформяне на контура на лицето и тялото. И от тогава продължава да подобрява технологията като част от отговорността ни за безопасност. Като резултат, удовлетворението на пациентите днес е по-високо от всякога, а лекарите считат Thermage за стандарт в безопасното, ефективно оформяне и стягане на кожата.

Историята на Thermage говори сама за себе си

Повече от 1 000 000 Thermage процедури , извършени в над 80 страни.
Повече от 50 патента за напреднали технологии.
Най-много клинични доказателства в областта на неинвазивната естетика и изключително богата хистологична библиотека
Най-дълга история на безопасно и ефективно лечение с радиочестоти.
FDA (правителствената агенция на САЩ за контрол на качеството на хранителни и лекарствени средства) разрешително за неинвазивно лечение на бръчки и временно подобряване на вида на целулита.

Кога се виждат резултатите и колко време траят?

Видимите резултати, могат да бъдат незабавни или да се появят след време, с течение на естествения процес на организма за възстановяване на колагена. За повечето пациенти, измерими стягане и оформяне се появяват постепенно в продължение на два до шест месеца след една лечебна процедура. Резултатите могат да траят с години, в зависимост от състоянието на кожата и процеса на стареене.

Какво казват лекарите за Thermage?

“Точно това очаквах от Thermage през всичките тези години…цялостното въздействие, намалената болка и увеличеното топлоотдаване са направо удивителни. Влюбен съм в тази машина.”

д-р Джей Бърнс

“Тази машина е напълно различна от всички останали. Чувството за дискомфорт е намалено с още 50-60%.”

д-р Бил Джонсън