Isolaz: Сбогом на акнето! Fraxel: Вашето по-младо „Аз”! Beauty Systems Group Оформете тялото си с HYPOXI Нова коса - терапия против косопад и оплешивяване

За процедурата

Thermage е единствената по рода си процедура в България,

с последно поколение монополярна СРТ® система, която Solta Medical САЩ внедрява от месец октомври 2009.

Какво е Thermage.
Как работи?
Стареене на кожата.
Какво прави Thermage.
За кои зони е подходящ Thermage.
Какво може да очаквате.
Нашата отговорност за безопасност.

Какво е Thermage?

Thermage е единствената неинвазивна процедура, която спомага за стягането и контура на кожата само с една процедура, без хирургическа намеса, без инжекции, без клиничен престой и с минимална инвестиция на време. Вместо това, Thermage стимулира естественото обновяване на колагена от Вашия организъм, което води до деликатни, естествено изглеждащи резултати, като:

 • по-стегната и по-гладка кожа
 • омекотени бръчки и линии
 • и цялостно подмладен външен вид.

Хората няма да мислят, че сте били при хирург. Ще мислят, че сте били на ваканция.

Как работи?

thermage_skin_diagramThermage използва уникална радиочестотна (RF) технология, която затопля безопасно дълбоките слоеве на кожата, като същевременно охлажда повърхността, за да я запази невредима по време на процедурата. Това дълбоко затопляне стимулира естествения процес за подновяване на кожата, който помага за укрепването на съществуващия и образуването на нов колаген. С течение на времето, увисналата или набръчкана кожа става по-гладка и по-стегната, подобряват се тонуса и текстурата и се подмладява цялостно външния вид..

Стареене на кожата

Слоевете на кожата
Кожата се състои от три отделни слоя:

 • Епидермиса- видимата външна повърхност
 • Дермата- богатия на колаген слой под повърхността
 • Подкожна тъкан- „мастния слой“ под дермата, който също така има мрежа от нишки колаген

Колагенът в дермата и подкожната тъкан е протеин, който поддържа кожата млада и стегната. Но с напредването на възрастта и по-продължителното излагане на слънце, колагенът започва да се разпада по-бързо отколкото организмът може да го възстанови. В резултат на това кожата започва да увисва и се появяват бръчки.

Какво прави Thermage

Има много процедури за стягане на кожата, които действат чрез загряване на вътрешните ѝ слоеве. Но за разлика от лазерното лечение и други технологии, при които се нагряват повърхностните слоеве на кожата, Thermage използва уникална радиочестотна (RF) технология, за да достигне дълбоко в дермата и подкожната тъкан и да предизвика стягане на пластовете, които имат най-голямо значение за външния вид на кожата.
Ето как става това:

 • Дълбоко затопляне.
  Дълбокото затопляне на Thermage помага за стягането на колагена в дермата и подкожната тъкан, като същевременно стимулира образуването на нов колаген. В резултат на това се вижда по-стегната и гладка кожа и подобрявания в тонуса и текстурата, които започват веднага и продължат в месеците след лечението.
 • Интегрирано охлаждане.
  Докато Thermage сгрява  дълбоките слоеве на кожата,  същевременно и охлажда епидермиса, като така повърхността на кожата е в безопасност по време на процедурата. В резултат на това, не се нуждаете от време за възстановяване, така че ще можете бързо да се върнете към своето ежедневие.
 • Всичко с една процедура.
  Най-доброто е, че е нужна само една Thermage процедура, за да получите максимална полза. В действителност, тъй като нагрява толкова дълбоко, Thermage е единствената неинвазивна процедура, която помага за стягането и контура на кожата само с едно лечение и с минимална инвестиция на време

Thermage е подходящ при:

Лице
Увисване на кожата
Отпуснати бузи или липсващо очертание на челюстната линия
Увисване на кожата под брадичката
Бръчки и фини линии около устата, очите и челото
Липса на очертание на устните

Очи
Изморени очи
Излишна кожа на горния клепач
Сбръчкана кожа на клепачите, което прави трудно използването на сенки за очи или очна линия

Бръчки и фини линии около очите

Тяло
Набръчкана или отпусната кожа на корема, коленете, ръцете, краката и седалището
Отпускане на кожата или неравности по кожата след бременност или загуба на тегло
Поява на целулит

Какво да очаквате

Когато става въпрос за стягане и оформяне на кожата, някои хора искат да постигнат драматичните  резултати от хирургическата намеса. Други искат по-плавните, естествено изглеждащи резултати на неинвазивното лечение с минимална инвестиция на време и без нужда от период на възстановяване. Ето защо те избират Thermage. Thermage помага за подобряването на тонуса, текстурата и стягането на кожата за цялостно подмладен външен вид и постига това с една лека процедура. Толкова е лесно, че можете да направите процедурата в обедната си почивка и бързо да се завърнете към работата си, семейството или други дейности, изглеждайки и чувствайки се страхотно.

Нашата отговорност за безопасност

През 2002 г. Thermage стана пионер в производството на радиочестотна технология за неинвазивно стягане и оформяне на кожата. И от тогава  продължаваме да подобряваме нашата технология като част от отговорността ни за безопасност. Като  резултат, удовлетворението на нашите пациенти днес е по-високо от всякога, а лекарите считат Thermage  за стандарт в безопасното, ефективно оформяне и стягане на кожата.
Нашата история говори за себе си:

 • Повече от 1 000 000 Thermage процедури , извършени в 80 страни
 • Повече от 50 патента за напреднали технологии
 • Най-много клинични доказателства в неинвазивната естетична индустрия
 • Най-дълга история на безопасно и ефективно лечение с радиочестоти
 • FDA (правителствената агенция на САЩ за контрол на качеството на хранителни и лекарствени средства) разрешително за неинвазивно лечение на бръчки и временно подобряване на вида на целулита
 • Първото и единствено FDA разрешително за неинвазивна процедура за клепачите