Isolaz: Сбогом на акнето! Fraxel: Вашето по-младо „Аз”! Beauty Systems Group Оформете тялото си с HYPOXI Нова коса - терапия против косопад и оплешивяване

Как работи

Как работи?
Отговорност за безопасност.
Кога се виждат резултатите и колко време траят?
Какво казват лекарите за Thermage.

Как работи?

Thermage използва уникална капацитативно свързана монополярна радиочестотна технология, която затопля безопасно дълбоките слоеве на кожата, като същевременно охлажда повърхността (обратен температурен градиент), за да я запази невредима по време на процедурата. Дълбокото затопляне чрез радио честота води до смяна на поляризацията на колагеновите връзки почти 7000 пъти в секунда. Друго уникално предимство на технологията е конструкцията на работния накрайник. Електродите са така разположени, че радиочестотната енергия се разпределя равномерно по повърхността, а вградената „рамка” не позволява преминаване на температурата в съседни участъци. Това прави изгарянията напълно невъзможни. Вграденото криогенно охлаждане допринася за комфортното усещане по време на процедурата. В допълнение към него, новият модел Thermage СРТ разполага с опцията за вибрация, която също редуцира усещането на пациента за болка.

Oтговорност за безопасност:

През 2002 г. Thermage стана пионер в производството на радиочестотна технология за неинвазивно стягане на кожата и оформяне на контура на лицето и тялото. И от тогава продължава да подобрява технологията като част от отговорността ни за безопасност. Като резултат, удовлетворението на пациентите днес е по-високо от всякога, а лекарите считат Thermage за стандарт в безопасното, ефективно оформяне и стягане на кожата.
Историята на Thermage говори сама за себе си:

Повече от 1 000 000 Thermage процедури , извършени в над 80 страни
Повече от 50 патента за напреднали технологии
Най-много клинични доказателства в областта на неинвазивната естетика и изключително богата хистологична библиотека
Най-дълга история на безопасно и ефективно лечение с радиочестоти
FDA (правителствената агенция на САЩ за контрол на качеството на хранителни и лекарствени средства) разрешително за неинвазивно лечение на бръчки и временно подобряване на вида на целулита

Кога се виждат резултатите и колко време траят?

Видимите резултати, могат да бъдат незабавни или да се появят след време, с течение на естествения процес на организма за възстановяване на колагена. За повечето пациенти, измерими стягане и оформяне се появяват постепенно в продължение на два до шест месеца след една лечебна процедура. Резултатите могат да траят с години, в зависимост от състоянието на кожата и процеса на стареене.

Какво казват лекарите за Thermage:

„Точно това очаквах от Thermage през всичките тези години…цялостното въздействие, намалената болка и увеличеното топлоотдаване са направо удивителни. Влюбен съм в тази машина.”

д-р Джей Бърнс

“Тази машина е напълно различна от всички останали. Чувството за дискомфорт е намалено с още 50-60%.”

д-р Бил Джонсън