Isolaz: Сбогом на акнето! Fraxel: Вашето по-младо „Аз”! Beauty Systems Group Оформете тялото си с HYPOXI Нова коса - терапия против косопад и оплешивяване

Съвместимост

Защо да комбинираме Термаж и Фраксел?

Експертите са единодушни, че съчетаното третиране с Термаж и Фраксел е перфектната комбинация за заличаване на следите от стареенето, при минимално време за възстановяване. Поради високата безопасност и съвместимост на двете технологии, често дерматолозите извършват в един и същи ден и двете процедури.

 

Thermage and Fraxel

 
 
Когато се съчетаят Термаж и Фраксел, тогава се третират и трите слоя на кожата. Така се постига отличен резултат, при който кожата едновременно се стяга, изглажда, освежава и се премахва нежеланата пигментация.
 
 
Clear&Briliant
 
 
Тъй като процедурите с Clear+Brilliant са леки и с изключително добра поносимост, а същевременно са и много ефикасни, често се препоръчват като „поддържащи” процедури.
 
 
ClearplusBriliant
 
В зависимост от възрастта и начина ви на живот, дерматологът може да ви препоръча индивидуална схема на процедури с Clear+Brilliant след Thermage или Fraxel Dual, така че да удължите ефекта постигнат с тях. Clear+Brilliant е отлично и ефикасно решение, с което можете да оптимизирате вече направената инвестиция във вашето по-младо „аз”. Често, дори една процедура на всеки 6 месеца, е напълно достатъчна.