Isolaz: Сбогом на акнето! Fraxel: Вашето по-младо „Аз”! Beauty Systems Group Оформете тялото си с HYPOXI Нова коса - терапия против косопад и оплешивяване

HYPOXI: Оформете тялото си

HYPOXI е единствената терапия за оформяне на фигурата чрез насочено изгаряне на мастните депа в проблемните зони.

Международно известният и патентован HYPOXI метод, създаден от Д-р Еггер е доказана, уникална терапия за борбата с целулит, упорити мастни натрупвания и отпусната съединителна тъкан. HYPOXI е здравословната алтернатива на липосукцията.

Оказва се, че при познатите видове тренировки микроциркулацията на кръв и течности точно в проблемните зони – талия, корем, седалище, бедра, остава много слаба. Това е проблем, защото за да се превърнат мазнините в източник на енергия е необходимо към зоните с мастни депа да постъпват вода и кислород. Точно това прави методът Hypoxi.
При него, върху точно определени зони се редуват вакуум и налягане, приложени през определен интервал от време с точно определена сила и продължителност в зависимост от индивидуалните особености на всеки човек. Така силно се активира кръвообращението в „критичните зони”. И всичко това се случва по време на умерено физическо натоварване. Така енергообезпечаването на работещите мускули се осъществява чрез разграждане на мазнини.

След серия от процедури, в рамките на един месец ще намалите обиколките на места, където иначе е трудно или невъзможно да отслабнете в зависимост от степента на напълняването.

Повече информация за уникалната терапия може да намерите на hypoxibg.net