Isolaz: Сбогом на акнето! Fraxel: Вашето по-младо „Аз”! Beauty Systems Group Оформете тялото си с HYPOXI Нова коса - терапия против косопад и оплешивяване

Новини

Г-н Любетич представя оригиналната монополярна апаратура Thermage…

г-н Любетич представя оригиналната монополярна апаратура Thermage На 16.12.2009, за първи път в България беше представена оригиналната монополярна апаратура Thermage, чийто последен модел СРТ система, „Солта Медикал“, САЩ внедрява през месец октомври 2009. Питър Любетич, представител на фирмата за Европа проведе практически курс на обучение за работа с апаратурата и след изпит, връчи сертификат за правоспособност на доктор Галя Минчева (дерматолог) и асистент Анита Ушколова.
 
В кратко изявление за пресата г-н Любетич обясни в какво се състои уникалната технология и защо е предпочитана от дерматолози и техните клиенти по цял свят. По неговите думи: „Това е монополярна радиочестотна система с патент за извършване на процедурите THERMAGE. По тази причина други производители нямат правно основание да наричат процедурите си Thermage. Особено строга е патентната защита по отношение на конструкцията на накрайника, която осигурява равномерно дълбочинно загряване на третираната зона. Затова процедурата на Thermage е еднократна с дълготраен ефект, а при ползване на биполярни апарати са необходими поне 4 – 6 процедури.”